Barion Pixel
Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A legjobb fűszerek az ételekhez

A legjobb fűszerek az ételekhez

Veress Máté - HillVital
2021. 04. 19. 13:11:00

A különböző fűszerek nagy segítségünkre lehetnek a különböző ételek elkészítése során.

Most kiderül, hogy mit mivel és hogyan érdemes használni.

Nézzük is, hogy melyek a legjobb fűszerek az ételekhez

Tojásételek: bazsalikom, kapor, majoránna, metélőhagyma

Káposztás ételek: bazsalikom, babér, kömény, szemes bors

Uborkafélék: bazsalikom, fehér bors, fokhagyma, kapor, kakukkfű, tárkony


Rizsételek: curry,
gyömbér, sáfrány, fehérbors


Pizzák:
bazsalikom, fokhagyma, kakukkfű, majoranna, oregánó 


Bableves:
kakukkfű és fokhagyma

Borsóleves: Rozmaring, kakukkfű, tárkony

Erőleves: Fokhagyma, feketebors, gyömbér, petrezselyem, sáfrány, szerecsendió, pasztinák

Gombaleves: Fokhagyma, borsikafű, rozmaring, majoranna, tárkony

Gulyásleves: feketebors, fokhagyma, köménymag, pirospaprika, babérlevél

Paradicsomleves: majoranna, kakukkfű, rozmaring, fokhagyma

 

Halakhoz: bazsalikom, babérlevél, bors, borsikafű, citromfű, kapor, fekete üröm, kakukkfű, rozmaring, tárkony, zsálya

Marhahúsokhoz: boróka, bors, cayenne bors, babérlevél, fokhagyma, kapor, kakukkfű, köménymag, majoranna, petrezselyem, zöldbors, piros paprika, rozmaring

Szárnyasokhoz: bazsalikom, curry, borsikafű, fokhagyma, feketebors, kapor, koriander, köménymag, majoranna, menta, pirospaprika, rozmaring, tárkony, zsálya

Vadételekhez: koriander, kakukkfű, rozmaring, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony, zsálya

Babfőzelékhez: babérlevél, bazsalikom, gyömbér, fokhagyma, kapor, majoranna, petrezselyemgyökér, tárkony, pirospaprika

Borsófőzelékhez: tárkony

 

Kelkáposztafőzelékhez: fokhagyma, bors, köménymag, pirospaprika, majoránna

Lencse: babérlevél, borsikafű, fokhagyma, pirospaprika, citrom

 

Tökfőzelék: gyömbér, kapor, pirospaprika

Burgonya saláta: feketebors, tárkony, zeller, vöröshagyma, petrezselyemzöld

Cékla saláta: borsikafű, citromfű, köménymag, torma, kapribogyó

Tojásételekhez: cayenne bors, bazsalikom, kapor, majoránna, kapribogyó, zsázsa

Kukoricasaláta: fehérbors, vöröshagyma, petrezselyemzöld



A legjobb fűszerek az ételekhez

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!