Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ezek a zöldségek és gyümölcsök akár hónapokig elállnak

HillVital
2016. 10. 25. 15:22:00

Sajnos napjainkban, míg a világ egyik részén éheznek, addig egy másik részén kiló számra dobják ki a szemétbe az ételeket.

Gondoljunk erre, mikor vásárolunk. A most következő ételeket sokáig tárolhatjuk, nem kell napok múlva a kukába dobni.

Cékla: Az egyik legegészségesebb zöldségfajta, és akár 4 hónapig is eláll a hűtőben. A legjobb, ha levágjuk a zöldjét, és zacskóba tesszük, ugyanis így marad a legtovább friss.

Alma: Hűvös helyen nagyon hosszú ideig is eláll, ez akár heteket is jelenthet. Melegen sose hagyjuk. Ezt is érdemes zacskóba tárolni, de távol a zöldségektől, mert a felszabaduló etiléngáz miatt a zöldségek megromlanak.

Káposzta: Zacskóban vagy folpackban akár 2 hónapig is eláll a hűtőben.

Fokhagyma: Száraz környezetben sokáig képes elállni, de tarthatjuk a hűtőben is, mert hónapokig eláll úgy is. Arra számítani kell, hogy ha a hűtőből kivesszük, és újra szobahőmérsékleten tartjuk, akkor ki fog csírázni.

Sütőtök: Hűvös, sötét és száraz helyen közel fél évig is eláll. Az a fontos, hogy olyan helyen tartsuk a tököket, ahol szellőznek is.
Ezek az ételek hónapokig elállnak

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés