Menü

Ezekből az ételekből jobb, ha nem fogyasztunk

HillVital
2016-08-12 15:46:00

Előre felvágott zöldségek és gyümölcsök:

Érdemes kerülni az ilyen zöldségeket és gyümölcsöket, mivel nagyobb az esélye a szennyeződésnek.

Nem megfelelően átsütött hús:
Néhány étel esetében nagyon népszerű a félig átsütött hús (steak, hamburgerek). Az ok a baktériumok, amelyek a hús felszínén találhatóak meg, s azok a belsejében is megjelennek. A 70 fok alatt sütött húsok esetében előfordulhat szalmonella, valamint egyéb fertőzések is. Mindenképpen érdemes jól átsütött húst fogyasztani.

A nyers kagylók, valamint az osztriga sem különösen egészséges, mivel betegségeket okozhatnak.
Ezeket az ételeket nem érdemes fogyasztani.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
blog comments powered by Disqus
Google