Menü

Ezeket az ételeket és italokat fogyaszd gyakran!

HillVital
2018. 04. 06. 14:07:00

Nézzük is a listát:

Kaliforniai paprika: A piros kaliforniai paprika nagyon magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. A csípős paprikához hasonlóan ez is tartalmaz kapszaicint amiről tudnod kell, hogy gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Körte: Természetes gyulladáscsökkentő hatása van a körtének magas rosttartalma miatt.

Spenót: A spenót nagyon jó E-vitamin forrás. Az E-vitamin segíthet megvédeni a szervezetet a gyulladás fontos tényezőitől.

Fekete tea: A fekete tea is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint a zöld tea. A benne található flavonoidok csökkentik a szív- és érrendszeri betegségeknek a kockázatát.

Hajdina: A hajdina csökkenti a gyulladást, ráadásul gluténmentes, ezért nyugodtan fogyaszhatják lisztérzékenyek is.

Gránátalma: A magjai nagyon sok antioxidánst tartalmaznak, amelyek csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet.
Ételek amiket érdemes fogyasztanod.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség