Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ezeket az ételeket nem kell hűtőben tartani

HillVital
2016. 10. 13. 16:35:00

Banán: A hűtőben nem érik, csak megbarnul a héja. Ettől eltekintve még fogyasztható.
 

Kenyér: Sajnos a hűtőben megposhad, ezért inkább tároljuk hűvös és száraz helyen. Ha viszont fel van szeletelve, és légmentesen lezárjuk, akkor le is fagyaszthatjuk.
 

Bazsalikom: A levelei deformálódnak, és pöttyös lesz, ha hűtőbe tesszük. Érdemes a konyhaasztalon egy pohár vízbe beleállítva tárolni.

Avokádó: A nagy hideget nem kedveli az avokádó, inkább szobahőmérsékleten érik meg jobban.

Méz: A hűtőben a méz nagyon hamar kikristályosodik. Ezt visszafordíthatjuk, ha az üveget, amiben a méz van, beletesszük egy tál meleg vízbe.

Hagyma és fokhagyma: Nem érdemes a hagymákat hűtőbe tenni, mert a nedvességtől megpuhul, és gumiszerűvé válik. Tartsuk sötét és száraz helyen!

Paprika és paradicsom: Akkor lesz a legjobb az ízük, ha száraz és nagyon jól szellőző helyen tároljuk.
Ezeket nem érdemes hűtőben tartani.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés