Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Egészséges, laktató ételek

HillVital - Sági Zsolt
2019. 09. 26. 15:26:00

Ezek az ételek hosszú órákon át laktatnak.

Az első étel a tojás, ugyanis akik tojást reggeliznek, azok lassabban éheznek meg. A tojás nagyon jó kombinációja a fehérjének és a zsírnak, így sokkal kielégítőbb a testünk számára, mint bármelyik más étel.
Lehet, sokan nem hinnék, de a másik ilyen étel az avokádó, ami nemcsak finom, de tele van rosttal és egyszeresen telítetlen zsírral is. Azok az ételek, amelyek magasak rosttartalomban, azoknak tovább tart az emésztése, így később jelentkezik az éhségérzet. Fontos viszont tudni, hogy az avokádó kalóriatartalma eléggé magas, egy gyümölcs 280 kalóriát is tartalmazhat.
A hüvelyes növények, mint pl.: bab, lencse, csicseriborsó, földimogyoró csökkentik az éhségérzetet, mivel tele vannak sovány fehérjével, ezenkívül összetett szénhidrátok és szívbarát zsírok vannak bennük.
cayenne bors is egy bizonyított étvágycsökkentő. Érdemes fél teáskanál cayenne borsot szórni az ételünkre, hiszen az 10 extra kalória elégetését váltja ki.
Sokan tudják, hogy a víz is telít, ezért érdemes étkezés előtt 2 pohár vizet meginni, ami akár 90 kalóriával kevesebb fogyasztást jelenthet.
görög joghurt is nagyon hasznos lehet, ugyanis nagyon gazdag kalciumban és fehérjében, valamint alacsony a cukortartalma is. A fehérjében gazdag ételek a telítettség érzését sokáig fent tartják.

A hal egy igen kitűnő választás lehet, ugyanis nem csak nagyon egészséges, de már kis mennyiség elfogyasztásával is könnyedén elérhetjük, hogy jóllakjunk. Szinte fele adag annyi kalóriát tartalmaz, mint egy hasonló adag sertés, vagy bárány hús. Ezen felül rendszeres fogyasztásával a benne lévő értékes omega 3 zsírsavaknak köszönhetően, nagyon jó egészségvédő hatással rendelkezik. Többek között ide sorolható, hogy csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának a kockázatát. Mindemellett a halas fogások rendkívül változatosan készíthetőek el. Mégis tanácsolt inkább hevített zsírok és olajok hozzáadása nélkül, grillezve, salátaágyon, friss fűszerekkel megszórva fogyasztani.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés