Ezek a zöldségek nem puffasztanak
HillVital
Savanyú káposzta: Nagyon jót tesz az emésztőrendszernek ez az erjesztett étel. A „jó” baktériumok támogatják az emésztést, és megakadályozzák a puffadást, valamint a székrekedés kialakulását.
2017. 08. 28. 15:03:00
Spárga: A benne lévő aminosav természetes vízhajtóként működik, így segít abban, hogy ne puffadj fel. Nem ajánlott belőle egyszerre túl sokat fogyasztani.
Uborka: Mindenképpen héjával együtt fogyaszd. Magas a vitamin- és az antioxidáns-tartalma. Rosttartalma viszonylag alacsony, de folyadéktartalma magas, ezért nem lehet tőle felpuffadni. Kalóriatartalma nagyon alacsony, ezért nagy mennyiséget is nyugodtan el lehet belőle fogyasztani.
Avokádó: Magas a káliumtartalma, ami természetes vízhajtó, és közömbösíti a nátrium negatív hatásait. Sok benne az egészséges zsiradék, ami segít a tápanyagok és a vitaminok felszívódásában.
Cukkini: Bátran fogyaszthatják azok is, akik puffadásra és túlzott gázképződésre hajlamosak.
Savanyú káposzta: Nagyon jót tesz az emésztőrendszernek ez az erjesztett étel. A „jó” baktériumok támogatják az emésztést, és megakadályozzák a puffadást, valamint a székrekedés kialakulását.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!