Termékek Menü
0

Ezért egyél csicsókát!

HillVital
2013-12-02 15:06:58
Ezért egyél csicsókát!

A csicsóka kezd ismét népszerűvé válni a háziasszonyok körében. Ennek az az oka, hogy nagyon egészséges. A kalcium, kálium, foszfor, cink és magnézium mellett értékes vitaminok is találhatóak a csicsókában. Mégpedig C-, B1- és B2 vitamin.
KATTINTS IDE A CIKK FOLYTATÁSÁHOZ--->

A csicsókát a szív- és érrendszer védelmezőjeként tartják számon. A benne található antioxidánsok nem csak a jó közérzetről gondoskodnak, de a rák megelőzésében is fontos szerepet játszanak. Kalória- és zsírtartalma elenyésző, ezért aki fogyókúrázik különösen ajánlott. Fogyasztása nem dobja meg ugrásszerűen a vércukorszintet, hanem fokozatosan emeli normál értékre, és hosszú időn keresztül ott is tartja. Emellett jó hatással van az emésztésre, megtisztítja a beleket és lerakódott salakanyagoktól.



Elmondhatjuk tehát a csicsókáról, hogy nem a szegények krumplija, hanem egy igazi csodazöldség!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google