Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Ezeket nem tudtad a babról!

Veress Máté - HillVital
2019. 08. 02. 00:00:00

A babot sokan lenézik, pedig nagyon olcsó, finom és rendkívül jótékony hatásai vannak. Nagyon sok fajtája a babnak mégsem térnek el tápanyag tartalomban egymástól. A bab tartalmaz B1-, és K- vitamint valamint folsavat, foszfort, magnéziumot és nátriumot is. Jelentős vasat, mangánt és molibdént tartalmaz.

A bab segíthet a szívroham és a cukorbetegség megelőzésében. Segít csökkenteni a koleszterinszintet, a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát és még a rák kialakulását is.

Általában a bab színétől függ, hogy mennyi antioxidánst tartalmaz. A legjobb ebből a szempontból a vörösbab.

Nagyon gazdag vízben, rostokban és fehérjében a bab. Lassan emészthető étel a bab ezért sokáig teltségérzetet nyújt. Alacsony a cukortartalma, ezért a fogyasztása nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet. A babfogyasztás lassítja az öregedést, és a ráncok kialakulását is késlelteti.

A bab hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: bab hatásai

Keresés