Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Fahéj a konyhában

HillVital
2017. 01. 04. 15:29:00

A fahéj valóban a fa kérge, melyet vadon is termő, de termesztésbe is bevont trópusi fák ágainak lefejtett, sötétbarna kérgéből nyerik.

Európában inkább a ceyloni fahéj kérgét használjuk, amely enyhébb, pikánsabb ízű. Amerikában viszont inkább a csípősebb ízű kínai fajta az elterjedtebb.

A fahéj édeskés, fás, földillatú fűszer. A konyhában elsősorban desszertek készítéséhez használjuk. Édességeket, likőröket ízesíthetünk vele. A gyümölcsök közül leginkább az almával, a körtével, a szilvával és a barackkal párosíthatjuk. De felhasználhatjuk péksüteményekbe, kekszekbe, gyümölcslevesekhez, krémekhez, kompótokhoz. Most, télen igen kedvelt ital a forralt bor, abból sem hiányozhat.
Fahéj a konyhában. A fahéj valóban a fa kérge, melyet vadon is termő, de termesztésbe is bevont trópusi fák ágainak lefejtett, sötétbarna kérgéből nyerik.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés