Termékek Menü
0

Gondolj a téli hónapokra is

HillVital
2017-08-02 15:42:00

Három egyszerű és bevált módszerrel ismerkedhetsz meg. A választás ízlés és szabadidő kérdése.

Lekvárfőzés: A leghagyományosabb módszer, hiszen szinte mindegyik gyümölcsből lehet lekvárt készíteni. Egyes (a magas pektintartalmú) gyümölcsökhöz cukor illetve zselésítő hozzáadása sem szükséges. Lassú tűzön magától is besűrűsödik. Ilyen például az alma, a barack vagy a szilva.

Fagyasztás: Az egyik legegyszerűbb tartósítási módszer. Bármelyik gyümölcs lefagyasztható, ráadásul a vitamintartalom nagy része is megmarad. Ugyanakkor felengedés után a gyümölcsök nagy része összeesik, így sütéshez-főzéshez vagy akár smoothie készítéséhez jobban ajánlott.

Pürésített fagyasztás: A gyümölcsöket turmixoljuk, majd zacskókban szépen lefagyasztjuk. Az így kapott gyümölcspürét bármikor fogyaszthatjuk, vagy akár felhasználhatjuk sütéshez is.
A téli hónapok

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google