Termékek Menü
0

Fogyassz karfiolt!

HillVital
2017-10-16 14:17:00

A karfiol nagyon gazdag C-vitaminban, elég megenni 100 grammot belőle, és ezzel már fedeztük is a napi C-vitamin- szükségletünk 80 %-át.
 

Segíthet abban is, hogy ne alakuljon ki reumatikus ízületi gyulladás. A karfiolban található hatóanyagok javítják a máj működésének a funkcióit, hogy minél hatékonyabban ki tudja szűrni a mérgező anyagokat a szervezetből. Ha rendszeresen fogyasztjuk, akár a magas vérnyomást is megelőzhetjük, de a Crohn- betegek diétájában is fontos helye van. Fogyókúrázók számára is rendkívül ajánlott, ugyanis nagyon kalóriaszegény. Fontos megjegyezni viszont, hogy nem ajánlott azoknak a túlzott karfiolfogyasztás, akiknek pajzsmirigy- problémáik vannak. Egyes - Hollandiában és az Egyesült Államokban végzett - kutatások szerint a karfiol megelőző hatással van egyes rákfajták kialakulására, mint pl.: mellrák, prosztatarák vagy a csontvelőrák. 
Ismerd meg a karfiol hatásait.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google