Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ha rendszeresen fogyasztasz mézes diót valódi csoda fog rád várni!

HillVital
2017. 10. 16. 14:50:00

A méz és a dió külön-külön is hatékonyan megállja a helyét. Azonban együtt igazi csodákra képesek.

A méz:

Rendkívül magas az enzimtartalma, ami miatt jelentős antibiotikus sajátossága köszönhető. Jelentős felhasználási köre: szívbetegségek, gyomorhurut, légcsőhurut, sebek kezelése.

A dió:

A dió nagyszerű forrása a telítetlen zsírsavaknak. Segít megőrizni a vérerek rugalmasságát. Számos jótékony hatással rendelkezik. Egyes kutatások kimutatták, hogy a diófogyasztás csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegséget. Ajánlott bőrbetegségekre, pattanások, kelések, fekélyek, ekcéma kezelésére. Használják még borogatásra, gyulladásgátlásra, aranyér esetén pedig a leveléből készített ülőfürdő ajánlott.

Mézes dió:

Fogyasszuk naponta, mert kiválóan tisztítja a vért, hatékony vérszegénység ellen, és megerősíti az ereket. Csupán annyit kell tenni, hogy fél kg mézet és fél kg zúzott diót összekeverünk, és adunk hozzá egy kevés citromlevet. Ezt a keveréket tegyük bele egy jól zárható üvegedénybe, és fogyasszunk belőle napi 3 alkalommal, 1 teáskanállal.

Segíthet magas vérnyomás esetén. Ebben az esetben 100 gramm mézet és ugyanennyi diót kell összekeverni, és ebből fogyasszunk 1-2 evőkanállal. Hatásos ez a mennyiség fejfájásra is, és még a könnyed alváshoz is hozzájárul.

Gyomorfekélyre is hatásos lehet. Ez esetben 20 gramm zúzott dióhoz öntsünk forró vizet, ezután néhány perc elteltével szűrjük le. Az így kapott vízhez adjunk hozzá 2 evőkanál mézet, és ezt fogyasszuk 2-3 evőkanállal minden étkezés előtt! 

Gyakori fejfájási panaszok kínoznak? A dió és a méz kombinációja hatékonyan szüntetheti meg ezeket a panaszokat. Érdemes összekeverni a mézet és a diót egy-egy arányban, és naponta egy-két evőkanállal fogyasztani belőle. Fejfájás enyhítése mellett, még az álmatlanság kezelésére is alkalmas.

Elkészítése:

Elkészíteni igazán egyszerű.

Szórjunk egy üvegbe pucolt diót és öntsük fel mézzel. Ez lehet, hogy kicsit lassabb folyamat, ugyanis a méznek kell egy kis idő, amíg lecsorog az üveg aljáig. Addig töltsük mézzel, amíg levegőmentes nem marad az üveg. Ezután csavarjuk rá a kupakot. Ezután tegyük olyan helyre, ahol nincs szem előtt, nem zavar bennünket. Kb. 1 hónapra van szükség ahhoz, hogy a dió és a méz jól összeérjen. Ez idő elteltével már fogyaszthatjuk is.

Valódi csoda a mézes dió. Érdemes rendszeresen fogyasztani.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés