Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Miért együnk szalonnát?

HillVital
2017. 06. 20. 15:59:00

A szalonna nagy mennyiségben tartalmaz A-, D-, E- vitamint és karotint.  Ez a bőr alatti zsírréteg az immunrendszert támogatja, és megnöveli a szervezet ellenálló képességét, főleg hideg időkben. A bőr alatti zsírréteg olyan zsírsavat tartalmaz, amely nagyon fontos a szervezetünknek, hisz nélküle nincs immunreakció, és ez a zsírsav fontos a koleszterin anyagcseréjében.

A szalonna, ahogy más termékek is, csak nagy mennyiségben károsak az emberi szervezetre. Azoknak az egészséges embereknek, akik nem szenvednek gyomor- és bélrendszeri, valamint máj- és hasnyálmirigy betegségben, epebetegségben, a szalonna előnyös. Egy egészséges szervezetnek kb.20-30 gramm nyers szalonna a napi adagja. Mint minden állati eredetű termék, a szalonna is tartalmaz koleszterint, de nem nagy mennyiségben. 100 gramm nyers szalonnában 70-100 milligramm koleszterin található. Csak összehasonlításképpen: 100 gramm marhavese 1126 milligramm koleszterint tartalmaz. Egyébként is az orvosok már régen igazolták, hogy a vérünkben és a szövetekben lévő koleszterin mennyisége nem attól függ, hogy mennyit viszünk be az ételekkel.

Csak mindig együnk a szalonna mellé zöldségeket! 
Ezért egyél szalonnát!

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés