Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Teljes kiőrlésű pékáruk!

HillVital
2016. 04. 22. 14:02:00

Fogyasszunk teljes kiőrlésű táplálékokat, hiszen a rostok pozitív hatással vannak szervezetünk működésére, gyorsítják emésztésünket. Bizonyított, hogy az emberiség a Közel-Keleten már az i.e. 8. évezredben is termesztett gabonát, s a termesztett magvakból kelesztéssel kenyeret készített. 

A teljes kiőrlésű gabonából készült pékáruk jó hatással vannak a szív- és érrendszeri betegségekre, a 2-es típusú cukorbetegségre, a rosszindulatú daganatokra.  Ezen kívül csökkentik az elhízás kockázatát is. Nagyon fontos, hogy kellő mennyiségű folyadékot igyunk a teljes kiőrlésű kenyér, péksütemény mellé. A magas rosttartalmú ételekben a rostok megkötik a vizet, s csak akkor tudnak megduzzadni, ha bőséges folyadékot kapnak.
A terjes kiőrlésű ételek jó hatással vannak a koleszterinre, az epe- és zsírsavakra, valamint egyenletes szinten tartják a vércukorszintet is. 
A gabonaszemek csírájában E-vitamin, a héjában és a héj alatti részben pedig a B-vitamin többféle változata megtalálható. Ez az idegrendszer működésére van kiváló hatással.  Ásványi anyagokban is gazdagok a teljes kiőrlésű étkek: szelén, foszfor, kálium, kalcium és magnézium.
Egészséged megóvása érdekében fogyassz teljes kiőrlésű pékárut!


"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés