Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Nagyon fontos az E-vitamin pótlása!

HillVital
2016. 04. 14. 14:36:00

Az E-vitamin nélkülözhetetlen a bőr szépségének a megőrzéséhez, de az öregedés elleni küzdelemben is nagyon hatásos lehet. Tudd meg most, milyen ételekből nyerhetsz a szervezeted számára E-vitamint. Azt tudnunk kell, hogy az E-vitamin zsírban oldódik, ezért a most következő ételeket érdemes valamilyen zsiradékkal fogyasztani, hogy tökéletesen felszívódjon a vitamin.

Napraforgómag: Egy negyed csészényi napraforgómag akár a napi E-vitamin - szükségletünk 80%-át is tartalmazhatja. Az E-vitaminon kívül még megannyi (a szervezet számára szükséges) anyagot tartalmaz, mint pl.: réz, mangán, szelén, foszfor, magnézium és B-vitamin.

Mandula: Érdemes naponta negyed csészével elfogyasztani, ugyanis ezzel a napi szükségletünk 40%-át juttathatjuk be a szervezetbe. Fogyaszthatjuk magában, de akár müzlibe vagy joghurtba is keverhetjük.

Spenót: Ebben is jelentős mennyiségű E-vitamin található, egy csészényi belőle akár a napi mennyiségnek a negyedét is biztosítja.

Brokkoli: Egy csészényi a brokkoliból a napi E-vitamin-szükséglet 15%-át fedezi. Nemcsak E-vitaminban nagyon gazdag, hanem olyan kénvegyületek is vannak benne, amelyek segítenek semlegesíteni a szervezetbe jutó toxinokat.

Avokádó: Az E-vitamin mellett találhatók benne egészséges zsírsavak, amelyek védik a szívet és az agyat, valamint megakadályozzák a krónikus gyulladásokat.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés