Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Főve vagy nyersen?

HillVital
2017. 10. 09. 13:05:00

Amerikai kutatók felfedezték, hogy a feldolgozott vagy megfőzött paradicsom még a nyersnél is előnyösebb hatásokkal bír.

A lédús növény a legfőbb forrása az erőteljesen antioxidáns hatású likopinnak. De más gyümölcsökkel és zöldségekkel ellentétben sokkal hatásosabb főtt formában. Ez a tápanyag segíthet megelőzni a gyulladásos folyamatokat és a vérrögök képződését. Elég közismert a paradicsom és bizonyos betegségek ritkább előfordulása közötti kapcsolat, például a prosztatarák, a szívbetegség és a csontritkulás.

Mi az a likopin?

A likopin kémiailag a karotinoidok családjába tartozó vegyület. Ez adja a vöröses színt az ebben gazdag növényeknek. Fontos szerepe van a növényi fotoszintézis reakciósorában. A paradicsom mellett a dinnye, egyes grapefruitfajok és a papaya is tartalmaz likopint, elég jelentős mennyiségben. A likopin valódi haszna az antioxidáns tulajdonsága.
Szerinted főtt vagy nyers állapotban egészségesebb a paradicsom? Most megtudhatod.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB