Termékek Menü
0

Francia tojásrántotta

HillVital
2017-06-27 11:14:00

A következő elkészítési mód egy picit több időt vesz igénybe, mint a hagyományos, de az eredménye egy krémes, igen ízletes rántotta.

Hozzávalók:

5 db tojás

25 g vaj

1 csipet só

1 tk. főzőtejszín

Elkészítés

Egy lábosban vizet forralunk, közben felverjük a tojásokat. Csak akkor sózzuk, ha már teljesen felvertük! Ha a víz forrni kezd, a lábosra helyezzük az edényt, amiben készül a rántotta. Közepesre vesszük a lábos alatt a gázt. Amint elkezd sülni, hozzáadjuk a vajat.

Amikor már jó krémes, lágy állagú, levesszük a lábosról, és teszünk bele egy kis kanál tejszínt. Pirítósra helyezzük, koktélparadicsommal és szárított petrezselyemmel díszítjük!

Francia tojásrántotta.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google