Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Francia tojásrántotta

HillVital
2017. 06. 27. 11:14:00

A következő elkészítési mód egy picit több időt vesz igénybe, mint a hagyományos, de az eredménye egy krémes, igen ízletes rántotta.

Hozzávalók:

5 db tojás

25 g vaj

1 csipet só

1 tk. főzőtejszín

Elkészítés

Egy lábosban vizet forralunk, közben felverjük a tojásokat. Csak akkor sózzuk, ha már teljesen felvertük! Ha a víz forrni kezd, a lábosra helyezzük az edényt, amiben készül a rántotta. Közepesre vesszük a lábos alatt a gázt. Amint elkezd sülni, hozzáadjuk a vajat.

Amikor már jó krémes, lágy állagú, levesszük a lábosról, és teszünk bele egy kis kanál tejszínt. Pirítósra helyezzük, koktélparadicsommal és szárított petrezselyemmel díszítjük!

Francia tojásrántotta.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés