Menü

Fűszerek és ételek 2.

HillVital
2016-10-06 16:15:00

fahéj: gyümölcsös ételek, sütemények, kompótok, pl. alma

fokhagyma: sós ételek, levesek, húsételek, főzelékek, burgonyás ételek, mártások

gyömbér: burgonyás ételek, uborka tartósítása, gyümölcs

kakukkfű: húsok, burgonyás ételek, levesek, saláták

kapor: tejfölös ételek, túró, mártások, főzelékek, saláták

koriander: sültek, pácok, szószok, savanyúság tartósítása

kömény: levesek, saláták, főzelékek, sültek, körözöttek, káposztás, burgonyás, sajtos és túrós ételek

kurkuma: mártások, ételek színezése
Fűszerek és felhasználásuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
blog comments powered by Disqus
Google