Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Fűszerek és ételek 3.

Fűszerek és ételek 3.

Sági Zsolt - HillVital
2019. 11. 27. 13:07:00

Elérkeztünk cikksorozatunk 3. részéhez, amelyben újabb fűszerekkel ismerkedünk meg.

Vajon milyen ételek ízesítésére használhatjuk a következő fűszereket?

lestyán: főzelékek, saláták, levesek, pl. paradicsomleves

majoránna: paradicsomos ételek, levesek, főzelékek, májas és húsos ételek

metélőhagyma: hidegtálak, szendvicsek, saláták, tojásételek, főzelékek

mustár: pácok, mártások, körözöttek

olajbogyó: mártások, saláták

petrezselyem: vagdaltak, levesek, töltelékek, saláták

pirospaprika: levesek, pörköltek, húsok, körözöttek, mártások

rozmaring: húsételek, töltelékek, zsírosabb ételek

A főzelékek következnek:

Bab: babérlevél, bazsalikom, fokhagyma, kapor, majoranna, petrezselyemgyökér

Borsó: tárkony

Burgonya: babérlevél, bors, gyömbér, majoránna

Édes káposzta:  bors, kakukkfű, köménymag, pirospaprika

Kelkáposzta:  bors, fokhagyma, köménymag, majoránna

Savanyú káposzta: bazsalikom, kapor, pirospaprika

Lencse:  babérlevél, citrom, fokhagyma, pirospaprika

Tök: gyömbér, kapor, pirospaprika

Fűszerek felhasználásai 3

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés