Termékek Menü
0

Fűszerek és ételek 3.

HillVital
2016-10-14 16:33:00
Fűszerek és ételek 3.

Elérkeztünk cikksorozatunk 3. részéhez, amelyben újabb fűszerekkel ismerkedünk meg. Vajon milyen ételek ízesítésére használhatjuk a következő fűszereket?
Tovább olvasom...

lestyán: főzelékek, saláták, levesek, pl. paradicsomleves

 

majoránna: paradicsomos ételek, levesek, főzelékek, májas és húsos ételek

metélőhagyma: hidegtálak, szendvicsek, saláták, tojásételek, főzelékek
 

mustár: pácok, mártások, körözöttek


olajbogyó: mártások, saláták

 

petrezselyem: vagdaltak, levesek, töltelékek, saláták
 

pirospaprika: levesek, pörköltek, húsok, körözöttek, mártások
 

rozmaring: húsételek, töltelékek, zsírosabb ételek
Fűszerek felhasználásai 3

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google