Menü

Fűszerek és ételek 4.

HillVital
2016-11-09 16:13:00

szegfűbors: mártások, főzelékek, pácok, vagdaltak, főtt húsok és halak,
gyümölcsös ételek, édes sütemények

szegfűszeg: mártások, sütemények, gyümölcsös ételek

szerecsendió: főzelékek, levesek, húsételek, töltelékek, vagdaltak, húsgombócok, sajtos ételek

oregánó: olaszos ételek, tészták, pizzák, főzelékek

tárkony: tejfölös ételek, vadételek, zöldséges köretek, saláták, levesek

vanília: mártások, gyümölcsételek, túrós és egyéb sütemények

zeller: levesek, mártások, ecetes saláták

zsálya: köretek, saláták, húsok, tészták, töltelékek, halételek

Fűszerek és ételek 4

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
blog comments powered by Disqus
Google