Termékek Menü
0

Egy finom gluténmentes desszert

HillVital
2017-02-03 15:57:00
Egy finom gluténmentes desszert Készíts te is kókuszos kölesfelfújtat.
Tovább olvasom...

A szükséges hozzávalók a süteményhez:

- 20 dkg köles
- 10 dkg kókuszreszelék
- 6 db tojás
- 6 evőkanál xilit vagy eritrit
- 1 liter tej
-
- vaníliarúd


Először is öntsük fel a kölest tejjel, és kis lángon főzzük meg. A főzés úgy 20 percet igényel. Akkor van kész, amikor már tejberizs állagú lesz. Ha levettük a tűzhelyről, hagyjuk állni 15 percig. A 6 tojás sárgáját keverjük habosra a xilittel, majd keverjük hozzá a köleshez. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket, a vaníliarúd kikapart belsejét, és lazítsuk a tojások kemény habjával. Az elkészült tésztát tegyük egy kivajazott tepsibe. Süssük kb. 1 órán át egy 150 Celsius- fokra előmelegített sütőben.
Gluténmentes desszert

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google