Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Egy finom gluténmentes desszert

HillVital
2017. 02. 03. 15:57:00

A szükséges hozzávalók a süteményhez:

- 20 dkg köles
- 10 dkg kókuszreszelék
- 6 db tojás
- 6 evőkanál xilit vagy eritrit
- 1 liter tej
-
- vaníliarúd


Először is öntsük fel a kölest tejjel, és kis lángon főzzük meg. A főzés úgy 20 percet igényel. Akkor van kész, amikor már tejberizs állagú lesz. Ha levettük a tűzhelyről, hagyjuk állni 15 percig. A 6 tojás sárgáját keverjük habosra a xilittel, majd keverjük hozzá a köleshez. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket, a vaníliarúd kikapart belsejét, és lazítsuk a tojások kemény habjával. Az elkészült tésztát tegyük egy kivajazott tepsibe. Süssük kb. 1 órán át egy 150 Celsius- fokra előmelegített sütőben.

Gluténmentes kölesfelfújt desszertnek.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés