Termékek Menü
0

Gluténmentes keksztekercs

HillVital
2017-03-23 16:13:00
Gluténmentes keksztekercs

A keksztekercset sokan szeretik. Csak hát ugye, a keksz!... meg az a glutén! Semmi gond! Most egy gluténmentes változatot ajánlunk!
Tovább olvasom...

- 200 g gluténmentes keksz (bioboltokban nagy választékban kapható)
- 60 g narancs-vagy baracklekvár
- kb. 30-40 ml tej


A töltelékhez:
- 130 g puha vaj
- 10 g eritritol (édesítő)
- 50 g kókuszliszt (nem reszelék, hanem zsírtalanított kókuszliszt!)

Elkészítés:

A kész kekszeket finomra daráljuk, és a lekvárral, valamint a tejjel puha masszává gyúrjuk. Ezután elnyújtjuk kb.4 mm vastag téglalappá, a legjobb 2 db folpack között.
 

A puha vajat habosra kikeverjük az édesítővel, majd belekeverjük a kókuszlisztet. A kókuszliszt gyorsan felszívja a vajat, s mivel nem lesz kenhető, ezért ezt is két folpack között kinyújtjuk kb.3 mm-es téglalappá, majd 15 percet pihentetjük. Ezután egymásra fektetjük a kettőt, és szorosan feltekerjük.
 

Hűtőben tárolva egy hétig is eláll. Jól behűtve szép vékony szeletekre vágható.
Gluténmentes keksztekercs

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google