Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Gazdag fehérjeforrás, a gomba

HillVital
2016. 10. 12. 16:31:00

A gomba rengeteg vitamint, ásványi anyagot, enzimet és glutaminsavat, valamint szénhidrátot, fehérjét és zsírt tartalmaz.

Gyógyhatása miatt napjainkban egyre elterjedtebb. Vannak olyanok, amelyeknek antibiotikus hatása van, csökkentik a koleszterinszintet.

Ennek köszönhetően védi az érrendszert. Ilyen pl. a kínai shii-take gomba, melynek vírus- és rákellenes tulajdonsága is ismert.

A gomba gyógyhatásai: vérnyomáscsökkentő, vírus- és gombaölő, májvédő, immunerősítő, karbantartja az inzulinszintet, és energiát ad. Különösen a késői laskagomba és a pecsétviaszgomba rendelkezik rengeteg jótékony tulajdonsággal.

Vannak, akiknek érzékeny a gyomruk a gombafehérjére, és nem tudják megemészteni. Ők ne kísérletezzenek a fogyasztásával. Elkészíthetjük párolva, grillezve, rántva vagy akár pörköltnek.

Vigyázzunk, ha a gombát magunk szedjük. Mindig vizsgáltassuk meg gombaszakértővel, mert nagyon sok mérgező fajta él hazánkban.
A gomba mint fehérjeforrás

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB