Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Fogyassz ilyen ételeket!

Veress Máté - HillVital
2019. 08. 29. 08:40:00

Ajánlott minden főétkezéshez piros, sötétzöld vagy narancs színű zöldségfélét fogyasztani (sárgarépa, paradicsom vagy brokkoli), lehetőleg változatos formában (nyersen, főve, párolva, szendvicskrémnek vagy salátának elkészítve).
 

A répa egy igazi csodanövény. Nagyon magas az A-vitamin tartalma és antioxidánsokban is gazdag. Többféle bőrproblémára is megelőzhető a segítségével. Megóvja a bőr egészségét is. A sárgarépából nagyszerű arcmaszk készíthető. A sárgarépalé fogyasztása hatásos lehet a pattanások legyőzésében. C-vitamin is található benne ez pedig elősegíti a kollagén termelést. Javítja a bőr rugalmasságát és az öregedést is képes késleltetni. A répa fogyasztása védi a bőrt a káros napsugarak ellen is, és még a száraz bőr ellen is jó.

A paradicsom nagyon sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A legfőbb anyag ami benne található az a likopin. A likopin egy nagyon jó antioxidáns, ezért képes felvenni a küzdelmet a stresszel. Kiemelkedik a C- és az A-vitamin tartalma is, de található benne vas, folsav és kálium is. A paradicsom is javítja a látást. A magas A-vitamin miatt javítja a látást és a farkasvakság is megelőzhető vele. A káliumtartalma miatt képes csökkenteni a vérnyomást is. Csökkenti a „rossz” koleszterinszintet és a szívet is védi. A likopinnak hála megelőzhetőek vele a szív- és az érrendszeri problémák. A paradicsom az emésztőrendszert is képes egészségesen tartani. Ez a magas rosttartalmának és az enzimeknek köszönhető. A paradicsommal megelőzhető a depresszió is.

A brokkoli is tartalmazza a C-vitamint. Védelmet nyújt a sejt károsodás ellen és a stressz is legyőzhető vele. Rendszeres fogyasztásával a vércukorszint is karbantartható. A vásárlásakor érdemes odafigyelni a frissességére. A leveleire kell ilyenkor odafigyelni, hogy vízzel teltek legyenek.  

Uzsonnára és tízóraira nagyszerű választás a gyümölcs, és kiegészíthetjük heti néhány alkalommal olajos magokkal, mint pl.: dió, mandula, tökmag.

Szerepeljen az étrendünkben tejtermék. Hetente egyszer, ha lehet, akkor együnk tengeri halat. Ajánlott hetente legalább kétszer édességet fogyasztani (bár erre nem nagyon kell odafigyelni, mivel meglehetősen szénhidrát dús a modern ember étrendje), és törekedjünk a felhasznált cukormennyiség csökkentésére. Ne együnk túl sok bolti „műkaját”, mint a bolti kolbász, szalámifélék.  

Fogyaszd ezeket az ételeket rendszeresen.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés