Termékek Menü
0

Csökkentsd a gyulladást ételekkel

HillVital
2016-11-28 15:46:00
Csökkentsd a gyulladást ételekkel A most következő ételek segítenek csökkenteni az esélyét, hogy gyulladás alakuljon ki a szervezetben.
Tovább olvasom...

Sajnos a gyulladások akár komolyabb betegségekhez is vezethetnek, mint pl.: magas vérnyomás, szívproblémák vagy csontritkulás.
 

Megfelelő ételek fogyasztásával viszont elkerülhetjük ezeket a betegségeket.

Nézzük is, melyek ezek az ételek:
Gyógynövények és fűszerek: oregánó, kurkuma, kakukkfű, rozmaring, bazsalikom, gyömbér és a fahéj tele vannak antioxidánsokkal, amelyek felveszik a harcot a gyulladásokkal szemben. Enyhítik az ízületi fájdalmakat is.

Hal: Ajánlott lazacot, szardíniát, tőkehalat vagy szardellát fogyasztani. Mindegyik tele van omega-3 zsírsavval, amiről tudni kell, hogy gyulladáscsökkentő hatása van.

Teák: Fogyasszunk zöld, fekete vagy fehér teát. Képesek felvenni a harcot a szabad gyökökkel, és segít enyhíteni az izomfájdalmakat, valamint gyorsítja az izmok regenerációját.

Édesburgonya: Az édesburgonya sok E- és C-vitamint tartalmaz, valamint bőven vannak benne karotinoidok is. A gyulladáscsökkentő hatása mellett a bőrnek is jót tesz.
Ételek amik gyulladás ellen hatásosak

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
blog comments powered by Disqus
Google