Menü

Ezek a legjobb gyulladáscsökkentő ételek

HillVital
2017-03-24 15:43:00

Hüvelyes növények: A lencse, a bab, a borsó, a csicseriborsó mind tele vannak rostokkal és fehérjével. Csupán annyira kell figyelnünk, hogy jól áztassuk be őket, és főzzük meg, mert így könnyebb megemészteni.

Gomba: A gombákban is nagyon sok fehérje található, valamint az immunrendszerünkre is jó hatással van. Nagyon jól lehet vele helyettesíteni a húst.

Olajok: Kókuszolaj és az extra szűz olívaolaj is rendelkezik gyulladásgátló hatással. Értelemszerűen a finomított napraforgóolajra ez nem vonatkozik :)

Friss tengeri hal: A hering, a lazac, a makréla, a tőkehal is mind rendkívül egészségesek, de főleg akkor, ha frissen fogták, és nem tenyésztett volt. Érdemes tudni, hogy a kisebb példányok szervezetében kevesebb a szennyeződés, mint a nagyobbakban. 

A legjobb gyulladáscsökkentő ételek.

blog comments powered by Disqus
Google