Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ezek az ételek fokozzák a gyulladást!

HillVital
2016. 05. 23. 16:19:00

Érdemes elkerülnünk az olajban sült ételeket, mint a sült krumpli, fánkfélék és nehéz tészták.

Nagyon magas kalóriatartalmuk mellett növelhetik a gyulladásos folyamatok erősségét.

Ha mégis ilyesmiket akarunk fogyasztani, akkor érdemes minél egészségesebb módon elkészíteni. A fehér lisztből készült ételek, mint pl.: kenyérfélék, péksütemények és kekszek növelik a gyulladást a szervezetben, és rosttartalmuk is minimális, ami olyan problémák kialakulásához is vezethet, mint a székrekedés. Érdemes ezeket lecserélni teljes kiőrlésű lisztből készült termékekre. Az alkoholfogyasztással, mint mindig, a mértékletesség a helyes út. Nem érdemes naponta több pohárral inni, ugyanis az csak fokozza a gyulladást. Érdemes óvatosnak lennünk a reggeli müzlikkel, müzliszeletekkel, ugyanis nagyon magas a cukortartalmuk. A joghurtok gyümölcsös változata is televan cukorral, tehát ajánljuk inkább a natúr joghurtot, és mi keverjünk hozzá gyümölcsöt. 

Ezek az ételek fokozzák a gyulladást a szervezetben.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés