Termékek Menü
0

Hagymás sült csirkemáj

HillVital
2016-10-21 15:02:00
Hagymás sült csirkemáj

Ki ne szeretné a csirkemájat? (Persze vannak kivételek.) Akik szeretik, azoknak ajánljuk ezt a gyorsan elkészíthető, ízletes finomságot.
Tovább olvasom...

Hozzávalók 4 személyre:

 

- 3 ek. libazsír

- 1 nagy fej vöröshagyma

- 0,5 kg csirkemáj

- 1 tk. majoránna

- 3 csipet őrölt fehérbors

- 2 csipet só

Elkészítés:

Egy serpenyőben felhevítjük a libazsírt. A vöröshagymát csíkokra felvágjuk, majd elkezdjük pirítani. A csirkemájat alaposan megmossuk, megtisztítjuk, papírtörlőn a nedvességet felitatjuk, és a hagymás zsírra tesszük. Fűszerezzük majoránnával, borssal. Ha megsült, csak akkor sózzuk. Teljes kiőrlésű kenyérrel, friss zöldségekkel tálaljuk. 
Hagymás sült csirkemáj recept

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google