Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Miért ajánlott halat enni?

HillVital
2016. 08. 30. 15:56:00

A hal egy nagyon egészséges táplálék, nagyon hosszan sorolhatnánk pozitív hatásait.

Rendkívül gazdag fehérjében, könnyen emészthető, tele hasznos tápanyagokkal és vitaminokkal.

Található benne foszfor, szelén, vas, kálium, kalcium, fluor, valamint a pajzsmirigyműködésnek kedvező jód is. Vitaminban is gazdag, ugyanis megtalálható benne az A-, D-, B2-, B6- és B12 vitamin is. Az olajos húsú halak tartalmaznak omega-3 zsírsavat, ami szintén fontos a szervezetünk számára. Az omega-3 zsírsavak csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét, de erősítik az immunrendszert, és gyulladáscsökkentő hatásuk is van. Ajánlott heti 2-3 étkezés alkalmával halat fogyasztani. Fogyaszthatjuk sült vagy párolt formában, készíthetünk belőle pástétomot, de akár salátákba vagy tésztás ételekbe is tehetjük. Aki nem szereti a halhúst, annak is mindenképpen ajánljuk, hogy adjon neki még egy esélyt, már csak a megannyi egészséges hatása miatt is.

Fogyassz minél több halat.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód

Keresés