Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Használjuk a sót ésszel!

HillVital
2015. 05. 21. 11:22:00

Ne sózzuk meg előre az ételeket, csak a főzés befejezése előtt.
A hirtelensült ételeket inkább borsozzuk és szórjuk meg fűszerekkel mielőtt megkezdjük a sütést. A végén tegyük hozzá a sót mert rágós lesz a hús.
Főzelékek elkészítésénél használjunk sós vizet és ha lehet akkor csak pároljuk, hogy ne vesszen oda a tápanyag.
Leveseknél előre sózzunk, így nem lesz íztelen.
Ha cserépedényben sütünk vagy párolunk akkor sózzunk előre.
Burgonyát akkor kell sózni amikor a víz már forr.
Könnyebben tisztíthatjuk az újburgonyát ha hideg sós vízben áztatjuk ezután pedig kés helyett műanyag szivaccsal csak ledörzsöljük a héjat.
Az étolaj nem sűrűsödik be ha egy kávéskanálnyi sót teszünk bele.
Ha nem bírjuk a nagyon csípőset, akkor a csípős paprikát ha néhány percig sós vízben áztatjuk, veszt az erejéből.
Szebb színű lesz a tojás sárgája ha keveréskor teszünk hozzá egy kevés sót.
Könnyebb felverni a tojásfehérjét ha egy csipet sót teszünk hozzá.
A hirtelensült ételeket inkább borsozzuk és szórjuk meg fűszerekkel mielőtt megkezdjük a sütést. A végén tegyük hozzá a sót mert rágós lesz a hús.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB