Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Gyulladáscsökkentő ételek!

HillVital
2016. 04. 26. 13:52:00

Érdemes ezeket az ételeket fogyasztani, hogy csökkentsük a súlyos gyulladásoknak a valószínűségét.

Halak:

A zsíros húsú halakban, mint a lazac, hering vagy makréla, nagy mennyiségű omega-3 zsírsav található, amelyek nemcsak a gyulladásokat csökkentik, hanem védik az agyat, az ereket és a szemet is.

Avokádó:

Az avokádóban is vannak zsírsavak, valamint antioxidánsok, amelyek legyőzik a gyulladásokat, és még az öregedést is lassítják.

Hagymafélék:

Nagyon híresek a hagymafélék az antibakteriális hatásuk miatt, éppen ezért le sem maradhat a listáról. Emellett az immunrendszerünkre is nagyon jó hatással van.
A fűszernövények között is van sok olyan, ami csökkenti a gyulladást. A legnépszerűbb a gyömbér, kurkuma, oregánó, Cayenne-i bors, rozmaring, szegfűszeg.
Nagyon híresek a hagymafélék az antibakteriális hatásuk miatt, éppen ezért le sem maradhat a listáról. Emellett az immunrendszerünkre is nagyon jó hatással van.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények