Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Gyulladáscsökkentő ételek!

HillVital
2016. 04. 26. 13:52:00

Érdemes ezeket az ételeket fogyasztani, hogy csökkentsük a súlyos gyulladásoknak a valószínűségét.

Halak:

A zsíros húsú halakban, mint a lazac, hering vagy makréla, nagy mennyiségű omega-3 zsírsav található, amelyek nemcsak a gyulladásokat csökkentik, hanem védik az agyat, az ereket és a szemet is.

Avokádó:

Az avokádóban is vannak zsírsavak, valamint antioxidánsok, amelyek legyőzik a gyulladásokat, és még az öregedést is lassítják.

Hagymafélék:

Nagyon híresek a hagymafélék az antibakteriális hatásuk miatt, éppen ezért le sem maradhat a listáról. Emellett az immunrendszerünkre is nagyon jó hatással van.
A fűszernövények között is van sok olyan, ami csökkenti a gyulladást. A legnépszerűbb a gyömbér, kurkuma, oregánó, Cayenne-i bors, rozmaring, szegfűszeg.
Nagyon híresek a hagymafélék az antibakteriális hatásuk miatt, éppen ezért le sem maradhat a listáról. Emellett az immunrendszerünkre is nagyon jó hatással van.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés