Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Házilag is készíthetsz csipetke tésztát!

A csipetke az egyik legismertebb levesbetét amit szoktak használni. Akár otthon is elkészítheted magadnak ha szeretnéd. Most megismerheted a receptet és persze az elkészítését is. Nincs szükséged hozzá sok mindenre.

A szükséges hozzávalók:
- 1 tojás
- 10 dkg liszt

A liszt felét öntsd egy tálba, üsd rá a tojást, kezdd el tésztává dolgozni és add hozzá folyamatosan a lisztet amíg nem lesz elég jó az állaga a tésztának. Az állagnak nem szabad sem túl keménynek sem túl lágynak lennie. Általában egy tojáshoz 10 dkg liszt szükséges, de ez nagyban függ a tojás méretétől és persze, hogy milyen a liszt fajtája. Az összegyúrt tészta gombócot tedd egy zacskóba, hogy ne száradjon meg. Ezután csípj le belőle tészta darabokat. Tépj le picike darabokat és sodord meg az ujjaiddal. A 4 mm átmérőjű darabokat 1-2 napig kell szárítani. Ezután már készen is állnak a főzésre a darabkák. Ha szeretnél időt spórolni vagy esetleg nincs kedved tésztát gyúrni, akkor mindenképpen ki kell próbálnod a ZöldVital házi jellegű száraztésztái közül a csipetke tésztát aminek az a különlegessége, hogy 30 fürjtojásos. A fürjtojás a legegészségesebb tojásféle.  
Házilag is készíthetsz csipetke tésztát!

 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés