Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Házi ételízesítő

HillVital
2017. 11. 07. 15:13:00

Nincs olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik. Kell hozzá egy nagy adag zöldség, só, nagy tálak és egy erős húsdaráló.
 

Hozzávalók:
 

Ezek a súlyok mind a tisztított, hámozott, csuma nélküli zöldségek súlyai!
 

- 0,5 kg sárgarépa

- 0,5 kg petrezselyem

- 0,5 kg vegyes színes paprika

- 20 dkg zeller

- 10 dkg karfiol

- 10 dkg vöröshagyma

- 10 dkg paradicsom

- 10 dkg karalábé

- 1 fej fokhagyma

- csokor petrezselyem- és zellerzöld

- 25 dkg durva só

Elkészítés:

Tisztítsuk és mossuk meg az összes zöldséget, majd mérjük le. Ezután daraboljuk fel olyan darabokra, hogy le lehessen darálni. Egyébként nem a darálás a sok idő, hanem az előkészítés, a zöldségek megtisztítása. Ha kész, akkor szórjuk rá a durva sót. Vigyázzunk, a finom nem jó, mert azzal nem lesz tartós. Ha elkevertük benne a sót, pihenjen 15-20 percet, amíg levet enged a sótól. Időnként keverjük meg. Ha már van lé, akkor jöhetnek az üvegek. Jobb, ha inkább kisebbekbe töltjük, hogy ne legyen sokáig levegőn, miután majd felbontjuk. Ne feledjük, ebben nincs tartósítószer, csak a só. Jól nyomkodjuk le a töltés során az anyagot az üvegekben, ne maradjon benne levegőbuborék. Száraz, hűvös helyen eláll.
Készíts te is otthon ételízesítőt. Itt a recept hozzá.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés