Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Házi fagylalt bogyós gyümölcsökkel

HillVital
2017. 06. 06. 13:41:00

Hozzávalók:

1 üveg gyümölcsös vörösbor

1 bögre tej

2 bögre tejszín

1/3 bögre nyírfacukor (borba)

1/3 bögre nyírfacukor (fagylaltba)

1 teáskanál vaníliabab paszta (vaníliarúd belsejét kapard ki)

1 teáskanál vanília aroma

2 bögre bogyósgyümölcs (fekete áfonya, málna, szeder, ribizli)

 

Elkészítés:

1. Egy tálban keverd össze a tejszínt és tejet. Add hozzá a cukrot és egy csipet sót, majd turmixold össze. Keverd hozzá a vaníliát. Hagyd állni 20 percig, hogy az ízek keveredjenek. Takard le, és tedd a fagyasztóba 1 órára.

2. 1 óra elteltével vedd ki, és kézi mixerrel verd fel krémesre.

Gyümölcsös öntet:

1. Közepes lángon keverd össze a bort és a cukrot egy serpenyőben, amíg fel nem oldódik. Óvatosan forrald, ne engedd, hogy túlságosan felforrjon (maximum 15 perc).  Vedd le a tűzről, majd add hozzá a vanília aromát. Utána hagyd kihűlni!

2. Tedd a gyümölcsöket egy tálba. Majd öntsd rájuk a kihűlt vörösbor szirupot.

Gyümölcsös fagylalt.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés