Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Magyaros vajkrém

HillVital
2016. 09. 13. 16:44:00

Hozzávalók

- 2 db kápia paprika (piros)

- 15 dkg natúr krémsajt

- 8 dkg vaj

- 1 csipet só

- 1 csipet őrölt fehérbors

- 1 csipet őrölt köménymag

Elkészítése:

A paprikákat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük, majd előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük. A sült paprikákat kivesszük a sütőből, és egy jól záródó fedeles műanyag dobozba tesszük, majd 15 percig állni hagyjuk. Ezután a paprikákról lehúzzuk a héját, eltávolítjuk a magházát és a magokat, majd félretesszük, hogy teljesen kihűljön. Turmixgépbe tesszük a krémsajtot, a vajat, a paprikákat és a fűszereket, és összeturmixoljuk. Hűtőbe tesszük, hogy szépen összeérjenek az ízek. Teljes kiőrlésű kenyérre kenve, friss zöldségekkel tálaljuk.
Készíts magyaros vajkrémet otthon.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek