Termékek Menü
0

Magyaros vajkrém

HillVital
2016-09-13 16:44:00
Magyaros vajkrém

Sokan szeretik a magyaros vajkrémet, ám sajnos a bolti változat bőven tartalmazhat olyan adalékokat, ami nem teszi túl egészségessé. Ezért jobb, ha mi magunk készítjük el. 
Tovább olvasom...

Hozzávalók

- 2 db kápia paprika (piros)

- 15 dkg natúr krémsajt

- 8 dkg vaj

- 1 csipet só

- 1 csipet őrölt fehérbors

- 1 csipet őrölt köménymag

Elkészítése:

A paprikákat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük, majd előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük. A sült paprikákat kivesszük a sütőből, és egy jól záródó fedeles műanyag dobozba tesszük, majd 15 percig állni hagyjuk. Ezután a paprikákról lehúzzuk a héját, eltávolítjuk a magházát és a magokat, majd félretesszük, hogy teljesen kihűljön. Turmixgépbe tesszük a krémsajtot, a vajat, a paprikákat és a fűszereket, és összeturmixoljuk. Hűtőbe tesszük, hogy szépen összeérjenek az ízek. Teljes kiőrlésű kenyérre kenve, friss zöldségekkel tálaljuk.
Készíts magyaros vajkrémet otthon.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google