Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A házi sütemények előnyei

HillVital
2017. 03. 01. 14:43:00

A magyarázat egyszerű: egészséges összetevőkből is összeállíthatjuk kedvenc édességeinket.

A süteményekhez való alapanyagok szinte mindegyike helyettesíthető valamilyen egészséges alternatívával. De nézzük szép sorjában!

A sütemények két legfontosabb összetevője a cukor és a liszt. Ha ezt a két alapanyagot helyettesítjük valamilyen egészséges hozzávalóval, már rengeteget tettünk egészségünk megőrzése érdekében.

A fehér cukrot helyettesíthetjük xilittel (nyírfacukor), eritrittel, mézzel vagy steviával. Ez utóbbiból nagyon pici kell, ugyanis sokkal édesebb, mint a cukor.

A fehér lisztet sokféleképpen is kiválthatjuk: mandulaliszt, lenmagliszt, nyílgyökérliszt, kukoricaliszt, kókuszliszt, tönkölybúza liszt, stb.

Egyéb alapanyagokkal is egészségesebbé tehetjük házi desszertjeinket. Sütőpor helyett használjunk szódabikarbónát, vaníliacukor helyett vaníliarudat. A rumaromát helyettesíthetjük rummal, a tejet valamilyen növényi tejjel, a margarint teavajjal.

Ha ügyesek vagyunk, és szépen fokozatosan vezetjük be az új dolgokat, a család észre sem fogja venni. Szereted a családod? Akkor ne habozz váltani!

Házi sütemény előnyei

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB