Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

7 tipp búzaliszt helyett. A legjobb alternatívák

HillVital
2019. 02. 19. 09:12:00

Az alábbi liszteket érdemes fogyasztanod, hiszen tökéletesen helyettesítik a fehérlisztet.

A liszt gyártása közben a búzaszemeket őrlik, eltávolítják a csírát, a korpát, így egy rostban szegény liszt lesz az eredmény. Amikor ezt elfogyasztod, a tömény szénhidrátból álló liszt gyorsan emésztésre kerül, tápanyagai cukorrá alakulva felszívódnak, és hirtelen megemelik a vércukorszintet. Ez a megtermelt „üzemanyag” hamar el is fogy. Ha ez bekövetkezik, akkor a vércukorszint visszazuhan, és emiatt újra éhes leszel. Ez a folyamat nem tesz jót a fogyókúrádnak és az egészségednek sem.


Liszt helyetti alternatívák

Most 7 olyan alternatívát mutatunk, ami hatékonyan segíti a fogyókúrádat, és színtiszta egészség.
 

1. LENMAGLISZT
Készítése során a lenmagból kipréselik az olajat, majd lisztté őrlik. Nagy mennyiségben tartalmaz Omega- 3-at, ami fontos szerepet játszik a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében, és csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintjét is. Ezen kívül gazdag A, B, C, D és E vitaminban.

2. KÓKUSZLISZT
Kókusznak a húsából készítik el, amit kiszárítanak, zsírtalanítanak, majd finom porrá őrölnek. Végső állaga nagyon hasonló a búzalisztéhez. Különlegesen gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjében és rostban is. 60% rosttartalma van, ami kimagasló. ( a búzakorpának 30%)

3. RIZSLISZT
Fehér és barna rizsből is készülhet. A barna sokkal lágyabb ízű, igazán kellemes a sütemények ízvilágához, és nagyon jól használható omlós tésztákhoz. Tojásallergiában szenvedők nyugodt szívvel fogyaszthatják a rizslisztből készült ételeket, ugyanis nincs szükség tojásra, ha rizsliszttel sütünk.

4. MANDULALISZT
Gyártása során a hámozott mandulát addig őrlik, míg por állagú nem lesz. Szénhidrát és a cukortartalma igen alacsony, rostokban és fehérjékben gazdag, gluténmentes. Nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, vitaminokat és rostot. Magas a fehérjetartalma, ezért ketogén ételek alapanyaga is lehet.

5. TÖKMAGLISZT
A liszt készítése során először megtisztítják a magot a héjától, majd hidegen kisajtolják belőle az olaját. A fennmaradó anyagot őrlik finomra. Nagy E vitamin tartalma van, gazdag ásványi anyagokban, fehérjében és magas a vastartalma is. Inkább sós ízű ételek készítéséhez ajánlott.

6. SZEZÁMLISZT
Hidegen préselik a magokat, majd a préselés után fennmaradt zúzalékot őrlik. Nagyon gazdag ásványi anyagokban vas, mangán, magnézium és kimagaslóan sok benne a kalcium. Főleg azoknak ajánlott, akik gluténre érzékenyek, cukorbetegségben vagy érrendszeri betegségben szenvednek.

7. SUPER LOWCARB LISZTKEVERÉK
Minőségi, természetes alapanyagokból készült mndula és tökmag lisztkeverék. Nagyon alacsony a szénhidrát tartalma, gluténmentes. Nem fogsz tőle hízni, nem terheli meg a testet, és ami fontos, hogy bűntudat nélkül fogyaszthatod a nap bármely szakában. Nagyon gyorsan elkészíthető, nincs macera, csak egészség. Ajánlott fogyókúrázóknak, diétázóknak, cukorbetegeknek, glutén érzékenyeknek és mindazoknak, akik egészségesen szeretnének élni úgy, hogy odafigyelnek a testükre.
További információ erről az újdonságról itt.

 

lenmag liszt kókusz liszt rizsliszt mandula liszt tökmag liszt szezámmag liszt

 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés