Termékek Menü
0

Helyettesítsük a lisztet egészségesen!

HillVital
2017-10-16 14:14:00

Lenmagliszt: Készítése során a lenmagból kipréselik az olajat, majd lisztté őrlik. Nagy mennyiségben tartalmaz Omega- 3-at, ami fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában, és csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet.

Kókuszliszt: Kókuszhúsból készítik el. Különlegesen gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjében és rostban is. Semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz.

Rizsliszt: Fehér és barna rizsből is készülhet akár. Nagyon jól használható omlós tésztákhoz. Tojásallergiában szenvedők nyugodt szívvel fogyaszthatják a rizslisztből készült ételeket, ugyanis nincs szükség tojásra, ha rizsliszttel sütünk.

Mandulaliszt: A mandulaliszttel biztonságosan süthetünk is. Nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, vitaminokat és rostot. Magas a fehérjetartalma, ezért vegán ételek alapanyaga lehet.

Tökmagliszt: Nagy E-vitamin- tartalma van, valamint gazdag ásványi anyagokban, és magas a vastartalma is. Inkább sós ízű ételek készítéséhez ajánlott.

Szezámmagliszt: Nagyon gazdag ásványi anyagokban, és kimagaslóan sok benne a kalcium. Főleg azoknak ajánlott, akik tejfehérje allergiában szenvednek.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google