Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Az ételek színkódja 6.

HillVital
2016. 07. 18. 14:55:00

Barna és a B-vitaminok: az idegrendszer támogatói.

A barna színt a diófélék, gabonacsírák, magok, magházak képviselik, melyek B-vitaminokat tartalmaznak. A B-vitaminok segítik a koncentráló készséget, és javítják az emlékezőtehetséget, az idegrendszer működését.

De a hajunk, bőrünk és körmünk egészségének megőrzésében is nagy szerepet játszanak. A B-vitaminok vízben oldódnak, ezért mindennap pótolni kell. Ide a zöldségeken és gyümölcsökön kívül egyéb tápanyagok is tartoznak.

Legfontosabb forrásai: dió, teljes kiőrlésű kenyér, barna kenyér, barna rizs, mogyoró, máj, szója.

Egy fontos tudnivaló a B- vitaminokkal kapcsolatban: A B-vitamin - család valamennyi tagja fontos az szervezet egészséges működéséhez, de csak együtt képesek hatni. Ezért a természetes források mellett kiegészítőként mindenképpen a B- komplex fogyasztása ajánlott.

Végére értünk a színskálának. Most már tudjuk, hogy milyen színű gyümölcs milyen hatással van a szervezetünkre. Ezért tehát étkezzünk minél színesebben!
Az ételek színkódja 6.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség

Keresés