Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Az aszalt gyümölcs sokunk kedvence!

HillVital
2013. 12. 11. 12:10:27

Az aszalás egészséges és környezetbarát formája a gyümölcsök és zöldségek tartósításának. Azonban a kereskedelmi forgalomban kapható aszalványokat, sajnos sok esetben egészségre ártalmas módon kezelik, tartósítják. Ezért érdemes házilag elvégezni az aszalást és a szárítást.

Az aszalás folyamán a gyümölcsök elveszítik víztartalmának és tömegének jelentős részét, de megőrzi az értékes tápanyagokat. Tehát az aszalt gyümölcs kiváló vitamin-, ásványi anyag és rostforrás, emellett koncentrált cukortartalmának köszönhetően valóságos energiabomba. Csodálatos ízű, valóságos gyógyszernek számít a téli vitaminszegény időszakban!

Magyarországon a leggyakrabban aszalt gyümölcsök az alma, a szilva, körte, kajszibarack, csipkebogyó és a meggy. 

HA TETSZETT A CIKK, OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

 

 
 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés