Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Az ételek színkódja 5.

HillVital
2016. 07. 12. 14:03:00

Lila és a flavonoidok: a legerősebb antioxidánsok.

A sötétlila gyümölcsök a legjelentősebb antioxidánsok, még a citrusféléktől is jobbak. Mitől lila színűek? Az antocián nevű flavonoidtól.

Ez segíti a véráramba szállított tápanyagok eljutását a sejtekhez, ezen kívül erősíti és rugalmassá teszi az érfalat, gátolja az érelmeszesedés kialakulását. Egyúttal erős antioxidáns is, ezáltal segíti a szervezetet a káros UV - sugarak ellen.

Ezen kívül nagy szerepe van a rák kialakulásának megelőzésében.

Legfontosabb forrásai: szeder, szilva, áfonya, lila szőlő, lilakáposzta, padlizsán, fekete ribizli.

Ezek közül kiemelnénk a 3 legfontosabb antocián-forrást: áfonya, szeder, lila szőlőhéj.

Már csak a barna színű zöldségek, gyümölcsök vannak hátra!

Az ételek színkódja 5.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB