Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Grillezzünk zöldségeket!

HillVital
2016. 06. 29. 14:32:00

Mindig a zöldség nagyságától függ, hogy hogyan grillezzük. A cukkinit, hagymát, padlizsánt szeleteljük fel. A paradicsomot, paprikát, gombát félbe vághatjuk.

Előtte be is pácolhatjuk, hogy ízletesebb legyen! Arra vigyázzunk, hogy a pácot mindig üveg- vagy porcelánedényben kell elkészíteni.

A legízletesebb, ha olívaolajat, mézet, fokhagymát, citromlevet használunk! De ízesíthetjük mustárral, zöldfűszerekkel is! A keményebb húsú zöldségeket előtte akár egy kis vízben puhíthatjuk is. Grillezésnél vigyázzunk, hogy akárcsak a húsokat, a zöldségeket is parázs felett süssük! A zöldségek mellet kiváló a grillezett gyümölcs is: alma, körte, ananász, barack. Egy jó hír: a zöldségek, gyümölcsök grillezésénél az olyannyira veszélyes rákkeltő anyagok sem jelennek meg, mint a helytelenül grillezett húsoknál. Az is egy egyszerű mód, ha nyársra húzzuk a grillezni valókat. A nyárs lehet egy hurkapálcika, vagy vághatunk a kertben is. 

Készíts grillezett zöldséget.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség

Keresés