Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ezekben az ételekben sok a bór

HillVital
2018. 07. 26. 14:12:00

A bór egy nagyon fontos mikrotápanyag ami számos testi funkció működéséért felel. Nagyon fontos a csontok egészséges fejlődéséhez. Hozzájárul a sebek gyorsabb gyógyulásához, csökkenti a gyulladásokat, növeli a kognitív teljesítményt és antioxidáns hatása is van.

Hivatalosan nincsen napi ajánlott bevitelmennyisége ám a szakértők szerint a napi maximum mennyiség 20 milligramm ami terhes nőknél lecsökken 17 milligrammra. A bór jótékony hatásai már napi 3 milligramm bevitelénél érvényesülnek.

Egy csészényi felkockázott avokádóban 3,09 milligramm bór található, ezért ez az egyik legjobb forrása a bórnak. A hüvelyesek is sok bórt tartalmaznak, ezért nemcsak húspótlónak nagyszerűek. Egy csészényi vörösbabban 2,49 milligramm található valamint egy csésze lencsében 1,47 milligramm. Az aszalt és a szárított gyümölcsökben is nagyon sok bór van. A friss barack nagyon jó bór forrás.
Sok bór található még a szárzellerben és a zellergumóban is.
Ezekben az ételekben sok a bór

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés