Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

A teljes kiőrlésű pékáruk előnyei

HillVital
2016. 08. 12. 15:11:00

Általában akkor beszélünk teljes kiőrlésű pékáruról, ha az tartalmazza a gabonamagvak fő alkotóelemeit: magbél, csíra és maghéj.

A teljes kiőrlésű gabonák és a finomított gabonák egyenlő mennyiségű szénhidrátot tartalmaznak, de a teljes kiőrlésűek nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet, s jó hatással vannak a zsíranyagcserére is.

Ezen kívül azért is egészségesek, mert magas a rosttartalmuk, ami nagyon fontos az egészséges bélműködés számára. Csak arra vigyázzunk, hogy igyunk hozzá kellő mennyiségű vizet, mert csak így tudják kifejteni jótékony hatásukat.  Nagy előnye ezeknek a termékeknek, hogy sok magnéziumot tartalmaznak, amely létfontosságú a szív, az agy és a csontok számára. A teljes kiőrlésű termékek óvják a látásunkat, és segítenek távol tartani bennünket az időskori látásromlástól. Magas az E- és B-vitamin –tartalmuk, valamint vas, cink, kalcium, kálium és szelén is található bennük, melyek létfontosságúak a szervezet egészséges működéséhez.

Érdemes olyan termékeket vásárolnunk, amelyeken fel van tüntetve, hogy 100%-ban teljes kiőrlésűek!
A teljes kiőrlésű gabonák előnyei.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB