Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Hatékony ételek a vércukorszint csökkentésére!

HillVital
2014. 02. 17. 10:05:36

 

Hatékony ételek a vércukorszint

csökkentésére!

 

Most megmutatunk néhány ételt, amellyel a vércukorszintet kordában lehet tartani.  Reméljük, ezzel tudunk segíteni mindenkinek!

Az egyik leghatékonyabb vércukorszint csökkentő a fahéj. A fahéj segíti az izomszövetek glükóz felvételét, emellett képes akár a húszszorosára is felgyorsítani a cukoranyagcsere folyamatát.  Emellett megelőzi a cukorszint ingadozását, másrészt növeli az inzulin és az antioxidánsok hatékonyságát. 

A fahéj mellett itt van a csicsóka is. A csicsóka a vércukorszintet nem emeli meg drasztikusan, segít beállítani az optimális cukorszintet, csökkenti az inzulinfüggőséget. Lassabban szívódik fel, mint a glükóz, így segít stabilizálni a vércukorszintet. Javítja a máj méregtelenítő és anyagcsere funkcióját is.

A fahéj és a csicsóka mellett itt van még az alma. Nagyon jótékony hatással van a vércukorszintre. Nagy mennyiségben tartalmaz pektint, amelynek köszönhetően az élelmiszerek cukortartalma lassan kerül át a vérbe. A pektin főleg az alma héjában található, ezért ajánlott az almát hámozatlanul fogyasztani.

 
 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés