Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A homok aranya a kozmetikumokban.

HillVital
2016. 05. 26. 15:12:00

Számos értékes tulajdonsága miatt igen gyakran találkozunk természetes alapanyagú krémekben, sebgyógyító készítményekben a homoktövissel.

Mivel gazdag zsírokban, karotinoidokban, E-vitaminban, ezért a bőr ápolására kiválóan alkalmas.

Jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre. Gátolja a ráncok kialakulását. Elősegíti a sebek hámosodását, gyorsabb gyógyulását. A fagyási és égési sebek, bőrfertőzések kiváló ellenszere. Magas olajtartalmának köszönhetően különböző gyulladások és fekélyek kezelésére is alkalmas. Erősíti a kötőszöveteket, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulásának esélyét. Szintén az olajának köszönhetően véd a napsugárzás okozta káros hatásoktól, ezért napolajok alapanyagaként is hasznosítják.

Ja, és késlelteti az öregedést.

Ismerd meg a homoktövis gyógyhatásait.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények