Termékek Menü
0

Húsvéti kacsás tál

HillVital
2017-04-11 16:06:00
Húsvéti kacsás tál

Azoknak ajánljuk a következő húsvéti tálat, akik szeretik a kreatív ételeket. Gyönyörűen fog mutatni az ünnepi asztalon.
Tovább olvasom...

Hozzávalók

- 100 dkg zöldségkeverék

- 450 g tejföl

- 10 dkg majonéz

- 1 kk. citromlé

- 0,5 ek xilit

- 1 csipet őrölt

- fehér bors

- só ízlés szerint

- 5 db főtt tojás

- 10 szem fekete bors

- 1 db főtt burgonya

- 1 kis db sárgarépa

Elkészítés

A zöldségmixet sós vízben megpároljuk, lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a tartárt. Elkeverjük a tejfölt a majonézzel, a xilittel, a citromlével, majd sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük a kihűlt zöldségekkel.

A tojásokat keményre főzzük, kettévágjuk. A főtt krumplit megpucoljuk, összenyomkodjuk, és kis golyókat formázunk belőle: ez lesz a kacsa feje. Egész borsból és sárgarépából elkészítjük a kacsa szemét, csőrét, a szárnya pedig zöldséglevél. Végül szép körben ráültetjük a salátára.
Húsvéti kacsás tál

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google