Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Húsvéti kacsás tál

HillVital
2017. 04. 11. 16:06:00

Hozzávalók

- 100 dkg zöldségkeverék

- 450 g tejföl

- 10 dkg majonéz

- 1 kk. citromlé

- 0,5 ek xilit

- 1 csipet őrölt

- fehér bors

- só ízlés szerint

- 5 db főtt tojás

- 10 szem fekete bors

- 1 db főtt burgonya

- 1 kis db sárgarépa

Elkészítés

A zöldségmixet sós vízben megpároljuk, lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a tartárt. Elkeverjük a tejfölt a majonézzel, a xilittel, a citromlével, majd sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük a kihűlt zöldségekkel.

A tojásokat keményre főzzük, kettévágjuk. A főtt krumplit megpucoljuk, összenyomkodjuk, és kis golyókat formázunk belőle: ez lesz a kacsa feje. Egész borsból és sárgarépából elkészítjük a kacsa szemét, csőrét, a szárnya pedig zöldséglevél. Végül szép körben ráültetjük a salátára.

Húsvéti kacsás tál

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés