Menü

Így tárold az ételeidet!

HillVital
2016-08-29 13:14:00

Ebből a cikkből most egy pontos listát kapsz, hogy mely ételeket tároljuk külön és együtt.

Ezek a zöldségek és gyümölcsök sok etilént termelnek, ezért mindenképpen tároljuk őket külön:

avokádó, alma, banán, fejes káposzta, fejes saláta, padlizsán, mangó, sárgadinnye, gomba, hagyma, körte, őszibarack, szilva, tök, paradicsom, kelbimbó.

A most következő ételeket tárolhatjuk együtt, de a fentiektől távol:
brokkoli, spárga, kelbimbó, sárgarépa, zöldbab, szőlő, édesburgonya, krumpli, cukkini, görögdinnye.

Az alábbi ételek bárhol tárolhatóak:
Citrusfélék (lime, citrom), paprika, bogyós gyümölcsök (áfonya, eper, szeder, málna), ananász, kelkáposzta.
Így tárold az ételeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
blog comments powered by Disqus
Google