Termékek Menü
0

Joghurtban pácolt csirkemell

HillVital
2017-03-29 16:18:00
Joghurtban pácolt csirkemell

Ettél már joghurtban pácolt csirkemellet? Nem? Akkor épp itt az ideje!
Tovább olvasom...

A hús a joghurttól omlós és szaftos lesz, a fűszerektől az íze különleges.

Hozzávalók:

- 3 db csirkemellfilé

A páchoz

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 szál rozmaring (friss)

- 400 g joghurt - görög

- 1 mokkáskanál só

- fehér bors (őrölt)

- 1 db citrom reszelt héja

A hússütéshez

- 3 evőkanál kókuszolaj

Elkészítés:

A csirkemelleket felszeleteljük. A fokhagymát és a rozmaringot finomra aprítjuk, és a sóval, a borssal és a reszelt citrom héjával a joghurthoz adjuk. Jól összekeverjük, hogy a fűszerek egyenletesen legyenek a pácban. A felszeletelt csirkemellet egyenletesen beborítjuk a páccal. Azt egészet lefedjük alufóliával, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. A hússzeletekről a joghurtos pác nagy részét eltávolítjuk. Egy serpenyőben kevés kókuszolajon a húsok mindkét oldalát 4-5 percig sütjük. Salátával, párolt zöldségkörettel vagy burgonyával tálaljuk. 
Joghurtban párolt csirkemell recept.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google