Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Káposzta, nem csak a nyuszinak!

HillVital
2017. 11. 28. 07:28:00

A káposzta rendkívül egészséges a szervezet számára.

Külső levelei jó E-vitamin-források. A nyers fejes káposzta bővelkedik C-vitaminban, valamint A-, B6-, B12-, D- és K-vitaminban. Ezenkívül magas a vas-, a kálium- és a kalciumtartalma. De van benne mangán, cink, réz magnézium és foszfor is. A káposztában van kén is, ezért olyan jellegzetes az illata. Ennek köszönhető, hogy rendkívül hatásos a baktériumokkal szemben.

A káposztát a konyhában többféle étel elkészítéséhez is felhasználhatjuk. Készülhetnek belőle levesek, főzelékek, saláták, dinsztelve köretek. A legegészségesebb nyersen fogyasztani.

A káposzta sok embernél puffadást okoz, ezért nem fogyasztják szívesen.

Ezen úgy segíthetünk, hogy a káposzta első főzőlevét leöntjük, majd tiszta vízzel folytatjuk az étel elkészítését.  A nyers fejes káposzta bővelkedik C-vitaminban, valamint A-, B6-, B12-, D- és K-vitaminban. Ezenkívül magas a vas-, a kálium- és a kalciumtartalma.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés